Κ. ΤΑΣΟΥΛΑΣ: Η Ν.Δ. χωρίς έπαρση ζητάει από τον ελληνικό λαό ισχυρή εντολή...

on .

TASOYLAS KOSTAS 1

• Η Ν.Δ. και προσωπικά ο Πρόεδρός της κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα στηρίξουν το κοινωνικό κράτος από το προϊόν της οικονομικής ανάπτυξης και όχι από την οικονομική αφαίμαξη μέσω της υπερφορολόγησης των πάντων και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης. Γιατί μια ισχυρή οικονομία την οποία εμπιστεύονται οι επενδυτές είναι το ισχυρότερο θεμέλιο μιας φιλολαϊκής κοινωνικής πολιτικής.
Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψ. βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. Κώστας Τασούλας σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις του σε πολιτικές εκπομπές του Alpha και της ΕΤ1.
Ο κ. Τασούλας κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πως στην αποδρομή της καταφεύγει στις χειρότερες μεθόδους του πελατειακού κράτους του παρελθόντος, εκεί που υπόσχονταν πως δήθεν εκπροσωπεί κάτι το νέο! Ο κατακλυσμός των τροπολογιών της τελευταίας στιγμής, οι διορισμοί και οι μετατάξεις στη Βουλή οπαδών και συγγενών υπουργών μαρτυρούν τον προεκλογικό πανικό τους, αλλά και το ότι τελικά δεν εκφράζουν παρά τις πιο καταδικαστέες παραδόσεις του παλαιοκομματισμού.
Ο κ. Τασούλας αναφέρθηκε επίσης στο πολύ θετικό για τη ΝΔ αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, λέγοντας πως αποτελεί το προμήνυμα της αναγκαίας για τη χώρα ακόμη μεγαλύτερης νίκης της 7ης Ιουλίου.
Και καταλήγοντας σημείωσε: «η Ν.Δ. χωρίς έπαρση, με συναίσθηση των μεγάλων ευθυνών της απευθύνεται και πάλι στον Ελληνικό λαό και ζητάει την ισχυρότερη δυνατή εντολή του ώστε ο αυριανός πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης να μπορέσει να ανταποκριθεί θετικά στη λαϊκή απαίτηση και εντολή για οικονομική ανάπτυξη, μείωση φόρων, δημόσια ασφάλεια, ισχυρό κοινωνικό κράτος, αλλά και για μια χώρα υπολογίσιμη στα γεωπολιτικά δρώμενα της περιοχής μας…».