Δεν δικαιολογείται εφησυχασμός, καμία προεξόφληση του αποτελέσματος

on .

KYRIAKOS MHTSOTAKHS

• «Δεν δικαιολογείται κανένας εφησυχασμός, καμία προεξόφληση του εκλογικού αποτελέσματος.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να χαθεί ούτε μια ψήφος».
Με αυτό το μήνυμα εγρήγορσης απευθύνθηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στους πολίτες χθες από την Αλεξανδρούπολη, καλώντας τους να συμμετέχουν στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. «Η αποχή είναι ήττα της Δημοκρατίας. Θέλουμε όλες και όλοι να συμμετέχουν στην κάλπη, και κυρίως τα νέα παιδιά», τόνισε χαρακτηριστικά. Τους παρότρυνε, ωστόσο, «να μη χαραμίσουν την ψήφο τους σε μικρά κόμματα τα οποία γεννήθηκαν μέσα σε ένα περιβάλλον οργής, αλλά δεν έχουν ρόλο να παίξουν στη νέα φωτεινή Ελλάδα την οποία οραματιζόμαστε».
Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης έδωσε προτεραιότητα στο σχέδιό του για τη δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, αλλά και τη στήριξη και προστασία των εργαζομένων. «Θέλουμε πάνω απ’ όλα να δημιουργήσουμε δουλειές», σημείωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, και συμπλήρωσε: «Ξέρουμε πώς θα στηρίξουμε τον κόσμο της εργασίας. Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα ότι η ευημερία που θα δημιουργήσουμε θα αφορά όλους, πρωτίστως τους εργαζόμενους. Καλή επιχείρηση είναι η επιχείρηση που πληρώνει καλούς μισθούς και που φροντίζει τους εργαζόμενούς της».
«Περάσαμε δέκα χρόνια βαθιάς κρίσης, ωστόσο η δεύτερη πενταετία της κρίσης ήταν αχρείαστη», ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης, υπενθυμίζοντας ότι «τέτοια εποχή ακριβώς πριν από 4 χρόνια έκλειναν οι τράπεζες και κάποιοι έκαναν την περήφανη διαπραγμάτευση και το κάλπικο δημοψήφισμα για να κάνουν τελικά το όχι ναι και να εξαπατήσουν για άλλη μια φορά τους Έλληνες». «Εμείς κρατήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη και είμαστε υπερήφανοι για την επιλογή μας», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ υποστήριξε πως τώρα «η Παράταξή μας καλείται να αναλάβει το κρίσιμο έργο της εθνικής ανασυγκρότησης. Καλούμαστε να προβάλουμε εντός και εκτός Ελλάδας, μια Ελλάδα φωτεινή, μια Ελλάδα αισιόδοξη, την Ελλάδα που μας αξίζει».