ΣΤ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: Η Ν.Δ. σχεδιάζει νέα έργα υποδομής

on .

KALOGIANNHS

• Συνεχίζοντας τον προεκλογικό του αγώνα, ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Σταύρος Καλογιάννης επισκέφθηκε χωριά των Δήμων Κόνιτσας και Πωγωνίου, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους των Δημοτικών Αρχών και κατοίκους, με τους οποίους συζήτησε θέματα που ταλανίζουν τις περιοχές, όπως οι δασικοί χάρτες, η υψηλή φορολογία, τα παλαιά δίκτυα μεταφορών και επικοινωνιών, η μη επαρκής αστυνόμευση των παραμεθόριων περιοχών σε περίοδο μάλιστα που στη γειτονική χώρα εντείνονται οι αναταραχές.
Συζητήθηκε και το θέμα του οδικού άξονα Καλπάκι – Κόνιτσα, η μελέτη βελτίωσης του οποίου χρηματοδοτήθηκε με 2 εκατ. ευρώ επί θητείας Σταύρου Καλογιάννη στο Υπουργείο Υποδομών και ακόμη δεν έχει εγκριθεί!
Για τα θέματα ασφάλειας στα σύνορά μας ο υποψ. βουλευτής ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «αποτελούν πρώτη προτεραιότητα, με σύγχρονα τεχνικά μέσα και αυξημένες περιπολίες, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Νέα Δημοκρατία σχεδιάζει νέα έργα υποδομής που δημιουργούν νέες δουλειές, αγωνίζεται για υψηλότερες αποδοχές και για δημιουργία κλίματος ασφάλειας στις πόλεις και στα σύνορά μας».