ΚΩΝ. ΓΑΤΣΙΟΣ: Ισχυρό ΚΙΝΑΛ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου

on .

GATSIOS KON

• Τη σημασία να βγει ισχυρό το Κίνημα Αλλαγής από την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, επισημαίνει στις περιοδείες και τις επαφές του με τους πολίτες ο υποψ. βουλευτής Ιωαννίνων του Κινήματος Αλλαγής Κωνσταντίνος Γάτσιος.
Και αυτό το Σαββατοκύριακο, συνέχισε τις εξορμήσεις του σε χωριά του νομού και τις συναντήσεις με κατοίκους και ανθρώπους που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον τόπο διαμονής τους.
Το Σάββατο επισκέφθηκε τις τοπικές κοινότητες Βερενίκης, Δοβλάς, Ζαλόγγου, Κάτω Ζαλόγγου, Βροσίνας και Βουτσαρά της Δημοτικής Ενότητας Μολοσσών του Δήμου Ζίτσας, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους για το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης, αλλά και για τοπικά ζητήματα, με κυρίαρχο αυτό της αναζωογόνησης μιας περιοχής, που παρουσιάζει έντονα σημάδια ερήμωσης.
Την Κυριακή, πρώτο σταθμό των επισκέψεών του αποτέλεσαν οι Λογγάδες και εν συνεχεία είχε συναντήσεις με κατοίκους στη Μεταμόρφωση, την Ασφάκα και το Πετσάλι, τρία χωριά κοντά στο Λεκανοπέδιο με σημαντικές παραγωγικές δυνατότητες. Ο Κ. Γάτσιος κατέγραψε τα προβλήματα, που δημιουργεί η αδικαιολόγητη ένταξη παραγωγικών περιοχών σε ζώνες αυστηρής περιβαλλοντικής προστασίας, γεγονός που εμποδίζει την αποδοτική αξιοποίηση εκτάσεων και μειώνει τη δυνατότητα συμμετοχής των αγροτών, πτηνοτρόφων και κτηνοτρόφων σε προγράμματα.