Ο Στ. Καλογιάννης σε ΕΚΑΒ, ΚΤΕΛ και Περιφέρεια Ηπείρου

on .

KALOGIANNHS 3 7 2019

Σειρά επισκέψεων σε Υπηρεσίες της πόλης και συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμα του υποψήφιου Βουλευτή Σταύρου Καλογιάννη τις δύο τελευταίες ημέρες.
Συγκεκριμένα, ο κ. Καλογιάννης ενημερώθηκε κατά την επίσκεψή του στο ΕΚΑΒ για το πολύ σημαντικό έργο των διασωστών και των εργαζομένων στην Άμεση Βοήθεια, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, όπως τα παλαιά ασθενοφόρα, οι μετακινήσεις προσωπικού και η έλλειψη σύγχρονου οργανογράμματος.
Στη συνέχεια ο υποψ. βουλευτής συναντήθηκε με τη Διοίκηση και εργαζομένους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο κ. Γκίκα και τα μέλη του ΔΣ, για ζητήματα που αντιμετωπίζει το ΚΤΕΛ, τα οποία εστιάζονται κυρίως στην υπερβολική φορολόγηση που έχει επιβάλει η σημερινή Κυβέρνηση, αλλά και για τις αναγκαίες νομοθετικές παρεμβάσεις που αφορούν το μεταφορικό έργο.
Χθες ο κ. Καλογιάννης επισκέφθηκε όλες τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου, συζήτησε με πολλά στελέχη των Γενικών Διευθύνσεων Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, θέματα που του έθεσαν εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και πολίτες κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, και είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη για τρέχοντα ζητήματα.