Κ. ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ: Καλώ τους Γιαννιώτες να δώσουν ισχυρή εντολή στον Κ. Μητσοτάκη

on .

DARDAMANHS KOSTAS

Με τη συμβολική και σε συγκινητικό κλίμα επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών του με φορείς του Νομού Ιωαννίνων, ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης, χθες το μεσημέρι.
Έπειτα από ένα σύντομο διάστημα προεκλογικής δραστηριότητας, κατά το οποίο είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με πολίτες, να ακούσει προβλήματα και να αφουγκραστεί τις ανάγκες επιχειρήσεων, οργανισμών και παραγωγικών φορέων, ο κ. Δαρδαμάνης εκφράζει με δήλωσή του τη βεβαιότητα για το νικηφόρο για τη ΝΔ, αποτέλεσμα της Κυριακής και σημειώνει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Είναι σαφές για μας πως ο κόσμος έχει αποφασίσει να γυρίσει την πλάτη στην οπισθοδρόμηση, τη δημαγωγία και το λαϊκισμό, γι’ αυτό και καλώ τους Γιαννιώτες να δώσουν ισχυρή εντολή σε μια κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη, μια κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, που θα δώσει τέλος στο διχασμό ώστε την επόμενη μέρα όλοι μαζί, ενωμένοι να οδηγήσουμε την Ελλάδα μπροστά, με καλούς ρυθμούς ανάπτυξης, με επενδύσεις, με καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, με σοβαρό και υπεύθυνο χειρισμό των εθνικών μας θεμάτων, με αξιοπρέπεια, εντιμότητα, ειλικρίνεια.
Σας καλώ να κάνουμε μαζί πράξη την αλλαγή, σας καλώ να κάνουμε μαζί πράξη την ανανέωση τόσο σε πολιτικές όσο και σε πρόσωπα».