Ο Σταύρος Καλογιάννης Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων

on .

KALOGIANNHS STAYROS BOYLH

Μετά την εκλογή του Κώστα Τασούλα στη θέση του Προέδρου της Βουλής, άλλος ένας Γιαννιώτης βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο Σταύρος Καλογιάννης αναλαμβάνει έναν σημαντικό θεσμικό ρόλο όσον αφορά στο κοινοβουλευτικό έργο που το σώμα καλείται να φέρει σε πέρας.
Ο κ. Καλογιάννης εξελέγη χθες Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Η Επιτροπή, στην οποία μετέχουν βουλευτές από όλα τα κόμματα του Κοινοβουλίου, είναι αρμόδια για την επεξεργασία των νομοσχεδίων του Υπουργείου Οικονομικών, έχει λοιπόν μία ιδιαίτερα σημαντική αποστολή!
Οι εργασίες της θα ξεκινήσουν άμεσα, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κατατεθεί το πρώτο φορολογικό νομοσχέδιο που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός στις Προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης.
Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Αθανάσιος Καββαδάς και Γραμματέας η Τσαμπίκα Ιατρίδη.
«Θα εργαστούμε…»
Σε γραπτή δήλωσή του ο Σταύρος Καλογιάννης αναφέρει τα εξής: «Η εκλογή μου ως Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, κατόπιν προτάσεως του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του. Ευχαριστώ και τους συναδέλφους βουλευτές από όλες τις παρατάξεις που με ψήφισαν. Πρόθεσή μας είναι να εργαστούμε σκληρά, τιμώντας τον θεσμικό αυτό ρόλο σε πνεύμα συνεργασίας και διαλόγου».