Αρνητική πρωτιά στην ανεργία εξακολουθεί να έχει η Ήπειρος

on .

ORIZONTES HPEIROY RIZOPOYLOS SHMA

• Ο Σπύρος Ριζόπουλος, εκλεγμένος επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, σε δήλωσή του, μεταξύ άλλων, αναφέρει:
«…Η ΕΛΣΤΑΤ εξέδωσε τα νέα επίσημα στοιχεία για το πρώτο πεντάμηνο του 2019. Δυστυχώς και πάλι διαπιστώνουμε ότι η Ήπειρος εξακολουθεί να έχει -εδώ και πολλά χρόνια- την αρνητική πρωτιά στην ανεργία.
»Ο Περιφερειάρχης βιάστηκε για μια ακόμη φορά να βασιστεί σε ενδείξεις της στιγμής και να εκτεθεί εκλαμβάνοντας ως πραγματικότητα την πρόσκαιρη μεταβολή που οφείλεται στην άνοδο της εποχικής εργασίας στους Νομούς Θεσπρωτίας και Πρεβέζης λόγω του καλοκαιριού. Επιχειρώντας με αυτό τον τρόπο να πείσει τους πολίτες της Ηπείρου ότι όλα πάνε καλύτερα αλλά κυρίως να κρύψει τις δικές του διαχρονικές ευθύνες για την κατάσταση που επικρατεί.
Με λύπη διαπιστώνουμε ότι η Περιφέρεια Αρχή ξεκινάει τη νέα της θητεία σε ένα μήνα χωρίς στρατηγική καταπολέμησης της ανεργίας και με έναν Περιφερειάρχη, ο οποίος διέπεται από πλήρη αδυναμία αντιμετώπισης του μείζονος αυτού ζητήματος».

Web Baner Antigoni