Τελετές ορκωμοσίας σε Δήμους και Περιφέρεια Ηπείρου

on .

PERIFEREIA DHMARXEIO KTHRIA

• Την Παρασκευή, 30 Αυγούστου θα γίνουν στην Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών οι τελετές ορκωμοσίας των νέων περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών.

Όσον αφορά στην Περιφέρεια, η τελετή θα γίνει ώρα 11 π.μ. στο χώρο εκδηλώσεων του μεγάρου της. Αντίστοιχα, για τον Δήμο Ιωαννιτών η τελετή θα γίνει ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου.
Στο Δήμο Ζαγορίου
Η ορκωμοσία του εκλεγέντος Δημάρχου Ζαγορίου Γιώργου Σουκουβέλου, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των προέδρων και συμβούλων των Κοινοτήτων του Ζαγορίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο. Η τελετή ορίστηκε για τις 11 το πρωί στο Δημαρχείο στους Ασπραγγέλους.
Στο Δήμο Πωγωνίου
Στο Δήμο Πωγωνίου η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 28 Αυγούστου στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Καλπακίου.
Στο Δήμο Ζίτσας
Μια μέρα αργότερα, την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής Ζίτσας, στην πλατεία Δημαρχείου, στην Ελεούσα.
Στον Δήμο Δωδώνης
Την Παρασκευή, 30 Αυγούστου, ώρα 1 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του εκ νέου Δημάρχου Δωδώνης Χρήστου Ντακαλέτση, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των προέδρων και μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων. Η ορκωμοσία θα γίνει στο χώρο του κεντρικού δημαρχείου, στην Αγία Κυριακή Θεριακησίου.