Κηδεύεται σήμερα ο Δημ. Κρεμαστινός

on .

KREMASTINOS

• Τη μάχη με τον κορωνοϊό έχασε χθες το πρωί ο καθηγητής Καρδιολογίας, πρώην Υπουργός Υγείας και μέχρι πέρυσι βουλευτής Δημήτρης Κρεμαστινός. Νοσηλευόταν επί ενάμιση μήνα στον Ευαγγελισμό, όπου εισήχθη με βαριά συμπτώματα της νόσου γι’ αυτό και με την εισαγωγή του σχεδόν διασωληνώθηκε. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα ώρα 5 το απόγευμα στη Ρόδο.
Συλλυπητήριες δηλώσεις εξέδωσε ο Πρωθυπουργός, αρχηγοί κομμάτων, ο Υπουργός Υγείας, ειδική αναφορά στον μεταστάντα έκανε ο καθηγητής Σωτ. Τσιόδρας, καθώς και ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει: «Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον Δημήτρη Κρεμαστινό, έναν άξιο κοινοβουλευτικό, διακεκριμένο επιστήμονα, υπερασπιστή της Δημοκρατίας και βέβαια με διαρκή φροντίδα για τα Δωδεκάνησα, την ιδιαίτερη πατρίδα του».

Ο Στεφ. Φούσας
Σε γραπτή του δήλωση ο συμπατριώτης μας, τ. Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και Επ. Καθηγητής Στέφανος Φούσας, τονίζει μεταξύ άλλων, πώς ο Δημήτρης Κρεμαστινός «μέσα από τις πράξεις του έδωσε έμπρακτα μαθήματα για το πώς πρέπει να δραστηριοποιείται στις μέρες μας ένας επιστήμονας, αλλά και ένας πολιτικός».