Ώρα να μιλήσει και ο Νίκος Γκόντας!..

on .

GKONTAS NIKOS 1 18 4 19

• Για να ξαναδεί «άσπρη μέρα» ο Δήμος Ιωαννιτών, χρειάζεται στιβαρή Δημοτική Αρχή με όραμα, κατευθύνσεις και επιτεύγματα, που από τη σημερινή, δυστυχώς, απουσιάζουν! 

Και αυτό δεν αποτελεί διαπίστωση μόνο του «Π.Λ», αλλά και πλήθους Γιαννιωτών…. Γι’ αυτό εξάλλου, πολλοί συμπολίτες λένε -και το λένε αυθόρμητα και ακομμάτιστα- ότι ήρθε η ώρα ξανά του πρώην δημάρχου Νίκου Γκόντα, διακεκριμένου δικηγόρου, που έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα δημιουργικότητάς  του στο Δήμο. 

Όμως ο ίδιος ακόμη σιωπά! Ενώ οι άλλοι δηλώνουν «παρών» και προετοιμάζονται, εκείνος δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τα σχέδιά του. Δεν είναι γνωστός ο λόγος. Ίσως να είναι και οι νομικές του υποχρεώσεις. Τώρα όμως, είναι ώρα να μιλήσει και να απαντήσει: Θα μπει στην εκλογική μάχη, για να βγουν τα Γιάννενα από το σημερινό τέλμα;

Βέβαια, θα μπορούσε άνετα να διεκδικήσει και το αξίωμα του Περιφερειάρχη, αλλά είναι γνωστό πως ακατάπαυστος πόθος του είναι η ανάπτυξη του Δήμου Ιωαννιτών, ολοκληρωμένα, ποιοτικά και στοχευμένα.

Είναι γεγονός και το απέδειξε ο Ν. Γκόντας ότι στέκεται πέρα και έξω από μεθοδεύσεις και μηχανισμούς. Προτάσσει, πάντα και πάνω απ' όλα, τα προβλήματα της πόλης! Μήπως ήρθε και πάλι η ώρα, αυτό να το κάνει πράξη; Ας μιλήσει…