Με εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής συναντήθηκε η Υφυπουργός Παιδείας

on .

TZOYFH EKPAIDEYTIKOI 23 3 18

• Με μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.), συναντήθηκε η Γιαννιώτισσα Υφυπουργός Παιδείας στο Υπουργείο, παρουσία του προϊστάμενου της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Παναγιώτη Κασσιανού. Στόχος της συνάντησης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ήταν η αποτίμηση του έργου της πολιτικής ηγεσίας στον τομέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, καθώς και η συζήτηση επί του νέου νομοσχεδίου για τις νέες Δομές Υποστήριξης του Εκπαιδευτικού Έργου, που βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, 26 Μαρτίου.
Η Υφυπουργός κάλεσε την Ομοσπονδία να προχωρήσει σε γραπτή κατάθεση τυχόν προτάσεων και παρατηρήσεών της επί του παρόντος νομοσχεδίου για τις νέες Δομές Υποστήριξης του Εκπαιδευτικού Έργου.

• Με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου Αγγελική Φωτεινού και τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των Νομών της Ηπείρου, θα συναντηθεί μεθαύριο, Δευτέρα και ώρα 10.30 π.μ. η Υφυπουργός Παιδείας Μ. Τζούφη.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα, στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ηπείρου, με σκοπό την αλληλοενημέρωση και τη συμβολή όλων των φορέων της εκπαίδευσης στη δημιουργική επίλυση των ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο χώρος της Παιδείας. Στη συνέχεια, η Υφυπουργός θα επισκεφθεί το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων συνοδευόμενη από τον Σύμβουλο Ειδικής Εκπαίδευσης, κ. Μηνά Ευσταθίου.