Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Θα αποδοθούν όλες οι ευθύνες…

on .

mitsotakis

• Ένας μήνας συμπληρώθηκε από την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, που στοίχισε την ζωή σε 96 συνανθρώπους μας και το πανελλήνιο ακόμη δεν έχει συνέλθει από την ανείπωτη τραγωδία. Η υπόθεση βέβαια έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, με τους συγγενείς των θυμάτων να ζητούν απαντήσεις και τιμωρία των υπευθύνων.
Το Μάτι επισκέφθηκε χθες ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ενημερώθηκε από εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η περιοχή. Συνομίλησε με κατοίκους οι οποίοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις αντιξοότητες που έφερε η τεράστια αυτή καταστροφή στη ζωή τους, ενώ από την πλευρά του, δεσμεύτηκε να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του ώστε το Μάτι να αναγεννηθεί το συντομότερο δυνατόν.
«Αποτελεί, δέσμευσή μου να αποδοθούν όλες οι ευθύνες. Να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη η οποία θα κάνει τη δουλειά της.
Αλλά σε μια Δημοκρατία υπάρχει ευθύνη και λογοδοσία. Κάποιοι έφταιξαν που 96 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τις περιουσίες τους», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του.