Ιστορικό ρεκόρ της Γεροβασίλη σε προσλήψεις συμβασιούχων

on .

NEA DHMOKRATIA PINAKIDA

• Με δηκτικό τρόπο η Νέα Δημοκρατία δια του Τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά, σχολιάζει το έργο που άφησε στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία από χθες ανέλαβε καθήκοντα Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Με τίτλο «το ιστορικό ρεκόρ της κ. Γεροβασίλη», η Ν.Δ. αναφέρει:
«Η απερχόμενη Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γεροβασίλη έχει πετύχει αξιοζήλευτα αποτελέσματα στο Υπουργείο της. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Την τεράστια αύξηση των δομών και των Γραμματειών; Τον απίστευτο αριθμό μετακλητών υπαλλήλων; Τις φωτογραφικές προκηρύξεις και την διαρροή των προσωπικών δεδομένων των υποψηφίων Διοικητικών και Τομεακών Γραμματέων ή τις τροπολογίες με τις οποίες συμβάσεις ορισμένου χρόνου βαπτίζονταν σε αορίστου “κατά παρέκκλιση κάθε γενικής και ειδικής διάταξης”;
Εκεί όμως που πραγματικά η απερχόμενη Υπουργός κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ είναι ο αριθμός των συμβασιούχων, καθώς με βάση τα επίσημα στοιχεία της απογραφής που χθες δημοσιεύτηκαν ξεπεράστηκε για πρώτη φορά ο αριθμός των 100.000 τον Μάιο του 2018.
Συγκεκριμένα, ο αριθμός των συμβασιούχων στη Γενική Κυβέρνηση κατά το μήνα Μάιο είχε την παρακάτω πρόοδο τα χρόνια των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ:
Μάιος 2015: 80.278
Μάιος 2016: 81.650
Μάιος 2017: 89.532
Μάιος 2018: 103.124!
Δεν χρειάζεται παρά να κοιτάξει κανείς την πορεία αύξησης του αριθμού των συμβασιούχων ανά έτος, για να διακρίνει τη συνεχή προσπάθεια κομματικοποίησης του κράτους από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αυτή είναι, δυστυχώς, η παρακαταθήκη της προηγούμενης ηγεσίας του Υπουργείου».