Με κεντρικό σύνθημα «Μπορούμε» η παρουσία Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

on .

MHTSOTAKHS 29 5 16

• Με κεντρικό σύνθημα «Μπορούμε» ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παρουσιάσει το σχέδιο του κόμματός του για την «Ελλάδα του αύριο».

Σύμφωνα με πληροφορίες η κεντρική ομιλία του απόψε αναμένεται να κινηθεί σε έξι κεντρικούς άξονες που αφορούν: Την Οικονομία, τους Θεσμούς, την Ασφάλεια, την Παιδεία, τη Διεθνή παρουσία της χώρας, και την Ενεργοποίηση της Κοινωνίας των Πολιτών.
Βασικό εργαλείο υλοποίησης της πολιτικής του, ειδικά στον τομέα της οικονομίας, αποτελεί η μείωση των φόρων και εισφορών, αλλά και οι μεγάλες αλλαγές στο κράτος και στην οικονομία που άμεσα θα φέρουν επενδύσεις στη χώρα και θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των πολιτών.
Στο επίκεντρό του θα βρεθούν, σύμφωνα με πήγες, όσα απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους: τα εισοδήματα, η ανεργία, η ανασφάλεια, οι φόροι, τα χρέη. Και θα παρουσιάσει τις δικές του λύσεις για ένα σύγχρονο Κράτος, ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης για την αναβάθμιση της δημόσιας ζωής.
Όπως αναφέρουν στην Πειραιώς, οι προτάσεις που θα περιγράψει, είναι άμεσα εφαρμόσιμες, κοστολογημένες και αφορούν το σύνολο των Ελλήνων.
Το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη ΔΕΘ έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο Τύπου του κόμματος.
Σήμερα, στις 10.30 το πρωί ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον εκθεσιακό χώρο της Δ.Ε.Θ και θα έχει συνάντηση με τη Διοίκηση και τους εργαζομένους της ΔΕΘ- HELEXPO. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί περίπτερα της Έκθεσης.
Στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία του στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», ενώ αύριο Κυριακή (1 μ.μ.) ο Πρόεδρος της Ν.Δ., θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης.