Στην Πυροσβεστική Ηπείρου χθες η Τατιάνα Καλογιάννη

on .

KALOGIANNH YPOPSHFIOI

• Με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου, αρχιπύραρχο Θωμά Ρίζο συναντήθηκε χθες η υποψ. Δήμαρχος Τατιάνα Καλογιάννη.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο κ. Απόστολος Βασδέκης, Διοικητής Διοίκησης Νομού Ιωαννίνων, ο κ. Βασίλειος Βράστος, Πρόεδρος Πυροσβεστών Ηπείρου και Προϊστάμενοι Τμημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Η κ. Καλογιάννη συνοδευόταν από τους υποψ. δημοτικούς συμβούλους Κωνσταντίνα Ντόντη, δικηγόρο, Σπ. Γκίζα, Αντιστράτηγο ε.α. και τον Κωνσταντίνο Τσαγκλή, δικηγόρο.
Τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας – προστίθεται στην ανακοίνωση - εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την συμβολή της Περιφέρειας και ιδιαίτερα της Τατιάνας Καλογιάννη στη σύνταξη και υποβολή δύο προτάσεων, συνολικού προϋπολογισμού 4.050.000 €, προς ένταξη και χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Ηπείρου 2014-2020, στις οποίες προβλέπεται η προμήθεια αναγκαίου εξοπλισμού: (υδροφόρα Πυροσβεστικά οχήματα παντός εδάφους, ειδικά διασωστικά οχήματα τύπου Van, προμήθεια ειδικών οχημάτων και πλεούμενων μέσων ειδικού σκοπού, εξοπλισμός προσαρμοσμένος σε επιχειρησιακές αποστολές και για ειδικά συμβάντα (διάσωση, δασοπυρόσβεση, σεισμοί κλπ).
Η Τατιάνα Καλογιάννη από την πλευρά της ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τα στελέχη της Υπηρεσίας, για τη συνεργασία που είχε μαζί τους ως Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της.