Ν. ΦΙΛΗΣ: Η Κίρκη της εξουσίας δεν θα μεταμορφώσει τον ΣΥΡΙΖΑ

on .

FILHS

• Ο Ν. Φίλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής και πρ. Υπουργός Παιδείας ήταν ο κύριος ομιλητής στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε. Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία χαιρετισμούς απηύθυναν η Υφυπ. Παιδείας Μ. Τζούφη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος, ο υποψ. Περιφερειάρχης Ηπείρου Γιώργος Ζάψας, ο υποψ. Δήμαρχος Ιωαννίνων Λάζαρος Νάτσης, ο υποψ. Δήμαρχος Ζίτσας Βασίλης Γαρδίκος και ο υποψ. Δήμαρχος Πωγωνίου Στ. Ζηκόπουλος.
Όπως είπε ο Ν. Φίλης στην ομιλία του, προϋπόθεση για να προχωρήσει η οικονομική ανάπτυξη προς όφελος των πολλών και όχι των λίγων είναι η πολιτική σταθερότητα και τόνισε ότι η Κυβέρνηση λειτουργεί με πολιτικό σχεδιασμό για εκλογές το Φθινόπωρο του 2019.
«Η Κίρκη της εξουσίας δεν θα μεταμορφώσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανασυντάσσεται, ο κόσμος της Αριστεράς συσπειρώνεται, η μεγάλη πλειοψηφία των “από κάτω” δεν έχει μιλήσει ακόμη, θα το κάνει με εκκωφαντικό τρόπο στις εκλογές και θα πει όχι στην παλλινόρθωση της Δεξιάς», ανέφερε ο πρ. Υπουργός.