Σε Λογγάδες και Δροσοχώρι η παράταξη «Γιάννενα Τώρα»

on .

MPARTZWKAS LOGGADES

• Συνεχίζει τις επαφές με τους δημότες και τις επί τόπου επισκέψεις η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα». Την περασμένη Κυριακή αντιπροσωπεία της με επικεφαλής τον Άρη Μπαρτζώκα επισκέφθηκε δύο από τις «παραμελημένες» περιοχές του Δήμου μας, τους Λογγάδες και το Δροσοχώρι.
Στους Λογγάδες, η αντιπροσωπεία της παράταξης έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της Τ.Κ. Χ. Παπαπέτρο αλλά και αρκετούς κατοίκους, οι οποίοι την ενημέρωσαν για θέματα της περιοχής όπως για τα κτήματα που «πνίγονται» (πλημμυρίζουν) από τη λίμνη και για τα οποία πληρώνουν φόρους και τέλη (!), το πρόβλημα με τα φερτά υλικά στα ρέματα της περιοχής, την έλλειψη ιατρικής φροντίδας λόγω της μη συχνής παρουσίας «αγροτικού» ιατρού στην περιοχή τους, κλπ. Οι εκπρόσωποι της παράταξης αφού συνομίλησαν με αρκετούς δημότες της περιοχής, υποσχέθηκαν ότι θα θέτουν τα θέματα της περιοχής τους και ότι θα τα παρακολουθούν στενά. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Μπαρτζώκας, «για εμάς ο Δήμος δεν είναι μόνο το κέντρο των Ιωαννίνων. Είναι και αυτά τα «ξεχασμένα» δημοτικά διαμερίσματα και οι «ξεχασμένες» τοπικές κοινότητες, όπου κατοικούν άνθρωποι που μάχονται πολλές φορές για πράγματα αυτονόητα στην πόλη».
Στη συνέχεια, η παράταξη επισκέφθηκε το Δροσοχώρι, όπου διαπίστωσε σωρεία οδικών κακοτεχνιών και προβλημάτων, εγκατάλειψη και απαξίωση από τη Δημοτική Αρχή. Σε συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχής, τονίστηκε ιδιαίτερα η έλλειψη φωτισμού στο οδικό δίκτυο, η μη ύπαρξη κόμβου στην είσοδο του χωριού και γενικά τα θέματα οδικής ασφάλειας στην περιοχή η οποία είναι εντελώς παραμελημένη. Επίσης, η παράταξη διαπίστωση ότι δίκαια οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση της Αίθουσας του Πολιτιστικού Κέντρου του χωριού, εσωτερικά, καθώς είναι σε άσχημη κατάσταση.