Μ. ΕΛΙΣΑΦ: Θα αγωνιστούμε για τη ριζική αλλαγή της νοοτροπίας στο Δήμο

on .

ELISAF ENTHETH

• Τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης «Γιάννενα – Νέα Εποχή» παρουσίασε ο επικεφαλής της υποψήφιος δήμαρχος Μύωσης Ελισάφ, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα.
Το «παρών», μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση έδωσε και ο γνωστός δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας, ο οποίος στον χαιρετισμό του μίλησε με θερμά λόγια για τον Μ. Ελισάφ, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο που μπορεί να καταφέρει να δημιουργήσει «ταυτότητα» στην πόλη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη πρώην δήμαρχοι, υποψήφιοι βουλευτές, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.
Ο κ. Ελισάφ ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στην προσωπική του πορεία, την επαγγελματική ως καθηγητής Ιατρικής, αλλά και την αυτοδιοικητική ως δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου.
Για την απόφασή του να διεκδηκίσει τη δημαρχία,ανέφερε μεταξύ άλλων ότι σήμερα «το κορυφαίο και κυρίαρχο πρόβλημα είναι η αναζήτηση καθολικών απαντήσεων στα προβλήματα του Δήμου και δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε για τη ριζική αλλαγή της νοοτροπίας στο Δήμο μας, για την απαλλαγή από το πελατειακό καθεστώς, από την αυθαιρεσία των προυχόντων και επάρχων και για τη συναίνεση που για να έχει ουσιαστικό νόημα δεν μπορεί να αναζητηθεί συμπυκνωμένη στο πρόσωπο του αρχηγού, αλλά στην όσμωση των διαφορετικών τάσεων και απόψεων που επικρατούν στο εκλογικό σώμα».
Και σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «το ζητούμενο σήμερα δεν είναι μόνο το ποιος θα λύσει τα προβλήματα, αλλά το ποια είναι η λύση για τα προβλήματα…».
Στην συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος ανέλυσε τους κεντρικούς άξονες του προγράμματος που περιλαμβάνουν όλους τους τομείς δράσης. Την καθημερινότητα, τα έργα, την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, την ενίσχυση των κοινοτήτων, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, την κοινωνική πολιτική και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του Δήμου.