ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΝΤΑΣ: Προχωράμε δυναμικά για ένα καλύτερο αύριο…

on .

GKONTAS 18 03 2019

Την προεκλογική περίοδο εγκαινίασε την Κυριακή και ο υποψ. Δήμαρχος Νίκος Γκόντας, ο οποίος συναντήθηκε με τους πρώτους 53 υποψήφιους της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» και φίλους της παράταξης. Βέβαια, η προχθεσινή εκδήλωση ήταν περισσότερο μια εσωτερική διαδικασία, καθώς το επόμενο διάστημα – πιθανότητα στις 3 Απριλίου - θα ακολουθήσει ανοιχτή εκδήλωση, όπου θα παρουσιαστούν επίσημα οι υποψήφιοι, αλλά και οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού.
Σε δηλώσεις του ο πρ. Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος αναφέρθηκε στην στάση που επέλεξε να κρατήσει και η οποία, όπως είπε, έχει ως γνώμονα το συμφέρον της πόλης, μακριά από εξαρτήσεις και χωρίς συναλλαγματικές και γραμμάτια, ενώ επανέλαβε ότι η όλη διαδικασία θα έπρεπε να ξεκινήσει κοντά στις εκλογές και όχι βεβαίως ένα χρόνο πριν! «Με την διαχρονική παρουσία μας και το έργο μας, προχωράμε δυναμικά, θεωρώντας ότι η εκλογική διαδικασία δεν είναι άλλο, παρά μια γιορτή. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή που διανύουμε κρίσιμα και σοβαρά προβλήματα και να δώσουμε μια ώθηση στην ιστορική μας πόλη να απογειωθεί κυριολεκτικά, να μπορέσει να πάρει το ρόλο της όχι μονάχα στην Ήπειρο, όχι μονάχα στην Δυτική Ελλάδα, αλλά και σε όλα τα Βαλκάνια, έτσι όπως της αξίζει από την ιστορία, την παράδοση, τον πολιτισμό της», τόνισε χαρακτηριστικά.
Η παράταξή του, όπως είπε ο Ν. Γκόντας, θα πάει με χαμηλούς τόνους «με πρόθεση να αναδείξουμε τα ουσιαστικά και πραγματικά προβλήματα και όχι μικροπολιτική».
Στη συνάντηση ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» ανέλυσε διεξοδικά τους άξονες στους οποίους θα κινηθεί η παράταξη, έτσι ώστε η νίκη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να γίνει μια πραγματικότητα. «Δυστυχώς για την πόλη μας, επί δυο θητείες, ζει τον απόλυτο μαρασμό από έργα και παρεμβάσεις που να δημιουργούν τα Γιάννινα του μέλλοντος. Γι’ αυτά τα Γιάννινα του μέλλοντος καλούμαστε να δουλέψουμε όλοι μαζί και γι’ αυτό σας καλώ όλους να δώσουμε ένα βροντερό παρόν στις εκλογές του Μαΐου», τόνισε στην ομιλία του.