Θ. ΜΠΕΓΚΑΣ: Σχέδιό μας το 2023 να κάνουμε τα Νέα Γιάννενα την ιδανική πόλη για να ζεις

on .

MPEGKAS EGKAINIA

• Το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» στην οδό Πυρσινέλλα εγκαινίασε χθες βράδυ ο επικεφαλής της, υποψ. Δήμαρχος Ιωαννίνων Θ. Μπέγκας.
Κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στο 2014 και μετά που ανέλαβε την Διοίκηση του Δήμου, επικρίνοντας έντονα την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, προσπερνώντας το γεγονός ότι ο ίδιος υπήρξε κορυφαίο στέλεχός της.
Πολλές φορές επανέλαβε τι παρέλαβε το 2014 τι παρουσιάζει το 2019 και τι θέλει να παραδώσει το 2023. Για παράδειγμα, όπως είπε:
«Το 2014, παραλάβαμε ένα Δήμο με παραμελημένα πεζοδρόμια και δημόσιους χώρους. Το 2019, έχουμε υλοποιήσει και υλοποιούμε πάνω από έξι χιλιόμετρα πεζοδρομίων, δεκατρία πάρκα και πλατείες, τριάντα τρεις παιδικές χαρές, χώρους άθλησης και κρίσιμους δημόσιους χώρους… Το 2023, το σχέδιό μας είναι, να κάνουμε τα Νέα Γιάννενα την ιδανική πόλη για να ζεις».
Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Το 2014, παραλάβαμε ένα Δήμο κουρασμένο και χωρίς ποιότητα στην καθημερινότητα. Το 2019, μετά από διάλογο με την κοινωνία, είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο άλμα... Το 2023, τα Νέα Γιάννενα θα είναι ένας Δήμος όπου μια ανώτερη ποιότητα ζωής θα είναι δικαίωμα για όλους…».