ΤΑΤ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ: Κάνουμε την πόλη μας σύγχρονη και λειτουργική

on .

KALOGIANNH EGKAINIA

• Τα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου της παράταξης «Ιωάννινα_2023», στον πεζόδρομο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μελανίδη και Ζυγομάλλη, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης, παρουσία δημ. συμβούλων του Δήμου Ιωαννιτών, περιφ. συμβούλων, πρώην Δημάρχων, Προέδρων και εκπροσώπων Φορέων και Επιμελητηρίων, αλλά και απλού κόσμου.
Η υποψ. Δήμαρχος Τατιάνα Καλογιάννη στο σύντομο χαιρετισμό της μεταξύ άλλων τόνισε: «η εμπιστοσύνη, που δείχνετε στην παράταξη των νέων πολιτών, που καταθέτουν την αγωνία τους, τις γνώσεις και την ενέργειά τους για να αλλάξουν τα Ιωάννινα, η πόλη που ζούμε, εργαζόμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, είναι το πολυτιμότερο εφόδιο στον αγώνα μας. Είμαστε όλοι μια γροθιά για την πόλη».
Αφού κατέγραψε σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη ανέφερε χαρακτηριστικά; «έχουμε καταγράψει τα μεγάλα και μικρότερα προβλήματα, τα μελετήσαμε, παρουσιάσαμε λύσεις. Εντείνουμε τον αγώνα μας, προωθούμε τον προγραμματικό μας λόγο. Οι θέσεις μας είναι μελετημένες, και εφαρμόσιμες».
Και κλείνοντας την ομιλία της σημείωσε: «Επιδιώκουμε τον διάλογο, τη γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, για να χτίσουμε ένα Δήμο λειτουργικό, σύγχρονο, οργανωμένο, με σεβασμό στο υπόβαθρο που παραλαμβάνουμε…».