Σε ΠΕΑΚΙ και Καρδαμίτσια η παράταξη «Γιάννενα Τώρα»

on .

MPARTZOKAS 22 04 2019

• Συνέχισε εντατικά το πρόγραμμα επισκέψεών της η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Το Σάββατο πολυάριθμη ομάδα στελεχών της παράταξης επισκέφθηκε το ΠΕΑΚΙ όπου ενημερώθηκε για τις εγκαταστάσεις και το Κέντρο γενικά.
«Θεωρούμε ότι απαιτείται το συντομότερο η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου - ΠΕΑΚΙ και άλλων εμπλεκομένων φορέων, ώστε να δοθούν λύσεις σε χρονίζοντα και άκρως απαραίτητα θέματα λειτουργίας του», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Στη συνέχεια, εκπρόσωποι της παράταξης επισκέφθηκαν την περιοχή των Καρδαμιτσίων, όπου διαπίστωσαν πλειάδα προβλημάτων τα οποία παραμένουν επί χρόνια ανεπίλυτα: Η δημιουργία πλατείας, ο ανεπαρκής δημοτικός φωτισμός, η δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων & πολιτιστικού κέντρου κ.α..
Ο επικεφαλής Α. Μπαρτζώκας αποχωρώντας από την περιοχή δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Καλό θα ήταν όσοι υποψήφιοι εμφανίζουν όψιμο ενδιαφέρον να απολογούνται (όλοι τους!) στους πολίτες και όχι να επαίρονται για τα υποτιθέμενα έργα που ΘΑ γίνουν, τα οποία για την ώρα είναι μόνο πίνακες σε καταλόγους και …μακέτες».
Την αντιπροσωπεία της παράταξης αποτελούσαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Πάνου, Μ. Αναγνωστοπούλου, Γ. Γοργόλης, Π. Δεβελέγκας, Ε. Ζιώγα, Χ. Νάκας, Β. Σταμάτης, Δ. Σκούρτης, Ρ. Τσέλιου-Σίμου και ο επικεφαλής της παράταξης Α. Μπαρτζώκας.