Στο Πρωτοδικείο χθες οι υποψήφιοι για την κατάθεση συνδυασμών

on .

DIKASTIKO MEGARO

• «Συνωστισμός» υπήρχε χθες στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων, καθώς από το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ (τα μεσάνυχτα έληγε η προθεσμία) οι επικεφαλής των συνδυασμών μαζί με… μπουλούκια υποψηφίων κατέφθαναν στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων, προκειμένου να καταθέσουν τις υποψηφιότητες.
Στη συνέχεια με την ανάλογη αναμνηστική φωτογραφία γίνονταν και οι σχετικές δηλώσεις για… σίγουρη νίκη! Μέχρι χθες βράδυ λοιπόν ανακοινώσεις για την κατάθεση συνδυασμών που κοινοποιήθηκαν στον Τύπο εξέδωσαν: η «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» με υποψ. Δήμαρχο τον Θ. Μπέγκα, η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» με υποψ. Δήμαρχο τον Ν. Γκόντα, η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» με υποψ. Δήμαρχο τον Άρη Μπαρτζώκα, η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» με υποψ. Δήμαρχο τον Μωυσή Ελισάφ, η παράταξη «Γιάννενα, πολίτες για την Ανατροπή», με υποψ. Δήμαρχο τον Λάζαρο Νάτση, το «Μέτωπο Δράσης» με υποψ. Δήμαρχο τον Βασίλη Καφαράκη, η περιφ. παράταξη «Ήπειρος Όλον» με υποψ. περιφερειάρχη τον Δημ. Δημητρίου, η περι. παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών», με υποψ. Περιφερειάρχη τον Γιώργο Ζάψα, η περιφ. παράταξη «Ανυπότακτη Ήπειρος» με επικεφαλής τον Κ. Νουτσόπουλο.
Τις προηγούμενες μέρες ανακοίνωσαν την κατάθεση της υποψηφιότητάς τους η περιφ. παράταξη «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» με υποψ. Περιφερειάρχη τον Αλ. Καχριμάνη, οι «Ορίζοντες Ηπείρου» με υποψ. Περιφερειάρχη τον Σπ. Ριζόπουλο, η δημοτική παράταξη «Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα» με υποψ. Δήμαρχο τον Χρ. Πατσούρα...