Κ. Καψάλης: Έχουμε σχέδιο για την επόμενη τετραετία…

on .

KAPSALIS

• Ισχυρό μήνυμα νίκης έστειλαν οι δημότες Πωγωνίου στην πρώτη προεκλογική ομιλία του Δημάρχου κι εκ νέου υποψηφίου Κωνσταντίνου Καψάλη που πραγματοποιήθηκε χθες στο δημοτικό σχολείο Καλπακίου. Σε μία κατάμεστη αίθουσα, ο κ. Καψάλης έκανε τον απολογισμό της δημοτικής αρχής, παρουσίασε τους κύριους άξονες του προγράμματός του για την επόμενη τετραετία και υποδέχτηκε τους υποψηφίους που στελεχώνουν το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου».
Ο Δήμαρχος Πωγωνίου σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι έχουν ολοκληρωθεί ή εκτελούνται έργα σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες ενώ άμεσα θα ξεκινήσει ένα νέο «κύμα» μεγάλων έργων που καθυστερούσαν λόγων της κρατικής δυσλειτουργίας και της γραφειοκρατίας. «Μέσα από έργα και παρεμβάσεις δίνουμε ισόρροπη ανάπτυξη σε όλα τα χωριά μας. Έχουμε και σε αυτή τη δημαρχιακή θητεία έναν μακρύ κατάλογο έργων που έχουν υλοποιηθεί ή εκτελούνται. Έχουμε όμως κι ένα όραμα και σχεδιασμό για την επόμενη τετραετία», τόνισε χαρακτηριστικά.
• Ο Κ. Καψάλης θα μιλήσει στους ετεροδημότες της Αθήνας την ερχόμενη Παρασκευή, 17 Μαΐου και ώρα 7 μ.μ.. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα της Πανειπηρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος (Κλεισθένους 15).