Ο εμπνευστής της «Δημοκρατικής Ευθύνης» Αλέκος Παπαδόπουλος χθες στα Γιάννενα

on .

PAPADOPOYLOS ALEKOS GIANNENA 19 5 19

• Τρία περίπου χρόνια ζωής συμπληρώνει η «Δημοκρατική Ευθύνη» και χθες πραγματοποίησε εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές στα Γιάννενα, παρουσία του Θεσπρωτού πρ. Υπουργού Αλέκου Παπαδόπουλου, που είναι ο εμπνευστής, αλλά και ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος.
Σε δηλώσεις του ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι ο σχηματισμός αυτός συγκροτήθηκε κυρίως από νέους ανθρώπους, οι οποίοι μπήκαν μπροστά στη διαδικασία προσφοράς με μοναδικό σκοπό να δημιουργηθούν προϋποθέσεις μιας νέας ποιότητας στο δημόσιο βίο!
Στην χθεσινή πολιτική συγκέντρωση, στελέχη της «Δημοκρατικής Ευθύνης» ανέπτυξαν και ανέλυσαν το πρόγραμμα, ενόψει των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου. Την συζήτηση συντόνισε η κ. Δήμητρα Γούλα, στέλεχος του κόμματος, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Παυλίδης και ο Γενικός Γραμματέας Θωμάς Παπαλιάγκας.
Ο Αλέκος Παπαδόπουλος στην δική του τοποθέτηση, κάλεσε «τους δημοκράτες και πατριώτες εντός και εκτός Ελλάδας να βγούμε μαζί μπροστά και να αναλάβουμε την ευθύνη των πραγμάτων».
Στο τέλος της εκδήλωσης, «συστήθηκαν» στο κοινό οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που ακολούθησαν την περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα οι: Ελένη Ανδρώνη, Νικόλαος Αντωνιάδης, Ευάγγελος Βενέτης, Σπυρίδων Ζαφείρης, Αναστάσιος Ιγνατιάδης, Ιωάννης Μητλιάγκας, Ολυμπία Μπαρμακέλλη, Μάριος Πατσουλές, Νικόλαος Τσάτσης, Αλεξάνδρα Τσιμή-Ντουμάζιου, Βασίλειος Φασούλας και Παναγιώτης Φράγκος.