Ολοκληρώθηκαν οι περιοδείες Ελισάφ στην Δ.Ε. Παμβώτιδας

on .

ELISAF

• Με συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την αναβάθμιση του ρόλου των Κοινοτήτων ολοκλήρωσε τις περιοδείες του στη Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας ο υποψ. δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.
Μαζί με υποψήφιους της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» επισκέφθηκαν όλα τα χωριά όπου είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους κατοίκους, να καταγράψουν τα προβλήματα και ν’ αναλύσουν τις θέσεις και τις προτάσεις τους.
Ο κ. Ελισάφ υπογράμμισε ότι η βελτίωση του οδικού δικτύου, ο επαρκής φωτισμός, η αναβάθμιση της αστικής συγκοινωνίας, η βελτίωση των αθλητικών υποδομών, των κοινόχρηστων χώρων και των παιδικών χαρών αποτελούν βασικές προτεραιότητες και υποχρέωση ενός οργανωμένου Δήμου προς τους πολίτες του.
Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα που αποτελεί τον σημαντικότερο κλάδο της τοπικής οικονομίας, η ανάδειξη της παραλίμνιας περιοχής, η προβολή και η ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Καστρίτσας και των βυζαντινών μνημείων της Δημοτικής Ενότητας Παμβώτιδας αποτελούν προτεραιότητες της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» όπως καταγράφονται και στο πρόγραμμά της.