Την Παρασκευή στο Grand Serai η κεντρική ομιλία του Ν. Γκόντα

on .

GKONTAS 20 5 2019

• Την Παρασκευή 24 Μαΐου, στις 8.30 μ.μ. ο υποψ. Δήμαρχος Νίκος Γκόντας θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο ξενοδοχείο Grand Serai.
Στο μεταξύ με το Πρόεδρο και μέλη του Σωματείου ΤΑΞΙ Ν. Ιωαννίνων «Νεομάρτυς Γεώργιος» συναντήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στα γραφεία της παράταξης ο Ν. Γκόντας και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι (φωτό). Στη συζήτηση που έγινε τέθηκαν πολλά και σοβαρά προβλήματα που αφορούν τον κλάδο με κυριότερα εκείνα που έχουν να κάνουν με την ομαλή και σωστή λειτουργία του κλάδου ο οποίος τα τελευταία χρόνια περνά τη δική του κρίση. «Η επιδρομή άλλων ιδιοκτητών άλλων οχημάτων μη νόμιμων κάνουν ακόμη δύσκολο το επάγγελμα και χωρίς να τηρείται η στοιχειώδης νομιμότητα. Ξένοι προς την πόλη μας ιδιοκτήτες οχημάτων κλέβουν τη δουλειά 270 επαγγελματιών του κλάδου μας χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Η ολοκλήρωση της καταστροφής θα έλθει με όσα ανακοινώθηκαν το τελευταίο διάστημα με ενδεχόμενη λειτουργίας ΤΡΑΜ και ίδρυση δημοτικής συγκοινωνίας που βρίσκει εντελώς αντίθετο το κλάδο μας», είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Μιχ. Ψήνας.
Το Σάββατο το πρωί ο Ν. Γκόντας μαζί με υποψ. δημοτ. συμβούλους επισκέφθηκαν την Λαϊκή Αγορά της Αγίας Μαρίνας της οποίας η εικόνα είναι τριτοκοσμική και είναι αφημένη στην τύχη της.
* * *
Παρέμβαση για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας έκανε η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», τονίζοντας, μεταξύ άλλων, σε σχετική ανακοίνωση ότι «καμία ενέργεια δεν έχει γίνει σήμερα από την Δημοτική Αρχή για την απομάκρυνση κεραιών κινητής τηλεφωνίας από κατοικημένες περιοχές του δήμου και ιδιαίτερα κοντά σε σχολεία της πόλης μας».