Εντείνει τον προεκλογικό του αγώνα ο Νίκος Γκόντας

on .

GKONTAS 23 05 2019

• Ενώ σήμερα, Παρασκευή (8.30 μ.μ.) ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Γκόντας θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του στο ξενοδοχείο Grand Serai, συνεχίζει εντατικά και τις επαφές του με φορείς και σωματεία.
Στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ
«Ο Νίκος Γκόντας ήταν και θα είναι ο Δήμαρχος όλων των Γιαννιωτών. Είναι ο Δήμαρχος που άφησε πλούσιο έργο. Η απουσία του όλα τα χρόνια από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ιωαννιτών, είχε σαν αποτέλεσμα να μην παραχθεί έργο στη πόλη και να υπάρχει έτσι μεγάλο έλλειμμα. Όμως και στην αξιωματική αντιπολίτευση ως επικεφαλής, άσκησε τα καθήκοντα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα και αντιμετώπισε διαχρονικά τους πολίτες με σεβασμό. Ο «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» ανοίγει το δρόμο για συναινέσεις. και οφείλουν όλες οι παρατάξεις να συνεργαστούν επ ωφελεία των πολιτών», με αυτά τα λόγια καλωσόρισε τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Γκόντα ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Γρηγόρης Γκίκας.
Ο Ν. Γκόντας ευχαρίστησε από καρδιάς γι’ αυτή τη συμπόρευση τον Γ. Γκίκα, τονίζοντας ότι «ελπίζω να συναντηθούν οι δρόμοι μας στο μέλλον σε κοινούς αγώνες».
Στα Νοσοκομεία
Τα νοσοκομεία «Χατζηκώστα» και το Πανεπιστημιακό ήταν ένας ακόμη σταθμός του υποψ. Δημάρχου Ν. Γκόντα. Μαζί με τους υποψήφιους συμβούλους επισκέφθηκε τις κλινικές των δύο νοσοκομείων και ενημερώθηκε από γιατρούς και νοσηλευτικό και διοικητικό δυναμικό για τη λειτουργία τους, η οποία γίνεται κάτω από αντίξοες συνθήκες, όπως οι ίδιοι κατέγραψαν, ενώ ενημέρωση είχαν και από τους δύο Διοικητές των νοσοκομείων. Στη συνέχεια το ίδιο κλιμάκιο επισκέφθηκε τον Ναυτικό Όμιλο.
Στο ΙΒΕ
Και το Ίδρυμα Βορειοηπειρωτικών Ερευνών (ΙΒΕ) επισκέφθηκε ο Ν. Γκόντας, ο οποίος επικεντρώθηκε στη δράση του ιδρύματος για πάνω από σαράντα χρόνια λειτουργίας του. Βαθύς γνώστης του «Βορειοηπειρωτικού ζητήματος», συνεχάρη όλους όσους όλα αυτά τα χρόνια εργάζονταν για το ΙΒΕ και σαν στόχο έχουν κυρίως την διάσωση εθνολογικού, λαογραφικού και ιστορικού, πολιτιστικού υλικού της Βορείου Ηπείρου...
Στη «Σχεδία»
Ακόμη ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» επισκέφθηκε και το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων «Σχεδία». Εκεί είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Πρόεδρο του Φορέα κ. Στέφανο Τζιμογιάννη για την πολυσχιδή και πολύτιμη προσφορά από τα χρόνια της δημιουργίας μέχρι σήμερα.
Με το Σωματείο «ΠΑΜΒΩΤΙΣ»
Λίγο αργότερα ο Ν. Γκόντας συναντήθηκε με εκπροσώπους του σωματείου «ΠΑΜΒΩΤΙΣ» οι οποίοι εκπροσωπούν τους ιδιοκτήτες ΚΑΦΕ – ΜΠΑΡ & ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ». Στη συζήτηση που είχαν, έγινε αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη τους κυρίως με τη χρήση δημοτικών χώρων χαρακτηρίζοντας το κόστος ενοικίασης πολύ υψηλό.
Σε Νέα Ζωή - Μέλανδρα
Εξάλλου περιόδευσε και στις περιοχές Νέας Ζωής και Μέλανδρα, όπου συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.