ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Είμαι θύμα σκοπιμότητας που εκφράζει προσωπικά η Γεννηματά...

on .

BENIZELOS 3 6 19

• Η στάση της Φώφης Γεννηματά βοηθά προεκλογικά τη Νέα Δημοκρατία και περιορίζει το Κίνημα Αλλαγής σε ρόλο αντιπολίτευσης που ανταγωνίζεται τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ χθες βράδυ ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο πρώην υπουργός αρνήθηκε πως προτίθεται να προσχωρήσει στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας πως «δεν υπάρχει στον ορίζοντά» του, και απέρριψε το ενδεχόμενο ίδρυσης δικού του πολιτικού φορέα.
Παράλληλα, χαρακτήρισε τον εαυτό του ως θύμα μιας σκοπιμότητας που εκφράζει προσωπικά η Φώφη Γεννηματά σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «δεν ήθελαν την παρουσία μου στο Κίνημα Αλλαγής, όλα τα υπόλοιπα ήταν προσχηματικά και υποκριτικά».
Αρχικά, ο πρ. πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε: «Να εκφράσω τη βαθιά μου λύπη, επειδή έχει πληγεί η Δημοκρατική Παράταξη. Αυτά που γίνονται στο ΚΙΝΑΛ ενισχύουν τη Νέα Δημοκρατία».
Όσον αφορά τη συνάντηση που είχε με την κ. Γεννηματά, ανέφερε: «Αφού κάναμε μια χαλαρή και φιλική συζήτηση για τα αποτελέσματα, μου ανέφερε τρία πράγματα: ότι έχει σχηματίσει την εντύπωση πως δεν είμαι στέλεχος του ΚΙΝΑΛ και θέλω να παίζω ευρύτερο ρόλο, ότι υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ μας όσον αφορά τη στρατηγική και μου είπε ότι έχει δεσμευτεί σε άλλο πρόσωπο για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας».