Ισχυρό ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές ζήτησε από τα Γιάννενα ο Δημ. Κουτσούμπας

on .

KOYTSOYMPAS GIANNENA 21 6 19

• «Σε αυτές τις εκλογές δεν κρίνεται ποια θα είναι η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ ή αν η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία.

Δεν κρίνεται ποια κόμματα θα είναι το συμπλήρωμα της επόμενης αντιλαϊκής κυβέρνησης. Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται πόσο πιο δυνατός θα βγει ο λαός την επόμενη μέρα. Πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ για να δυναμώσει η αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα και η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας».
Αυτό τόνισε ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπας στην κεντρική ομιλία του κόμματος που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.
Εξαπέλυσε επίθεση τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στη Ν.Δ. τονίζοντας ότι «στα κυβερνητικά προγράμματα του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ., υπάρχουν οι εφαρμοστικοί νόμοι των 3 μνημονίων, που θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται, τα μνημόνια διαρκείας και οι μηχανισμοί εποπτείας της ΕΕ που ισχύουν για όλα τα κράτη-μέλη της, τα ματωμένα πλεονάσματα μέχρι το 2060, οι απαιτήσεις του μεγάλου κεφαλαίου που βαφτίζονται 'αναδιαρθρώσεις', οι επικίνδυνες δεσμεύσεις της χώρας σε ΝΑΤΟ-Ε.Ε.».
Και σε άλλο σημείο της ομιλίας του τόνισε ότι «στήριγμα για το λαό αποτελεί μόνο το ΚΚΕ. Γιατί το ΚΚΕ αντιπάλεψε και αντιπαλεύει όλες τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις…».
Μετά την ομιλία έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων του ΚΚΕ στο Νομό Ιωαννίνων.