Σε ΕΛΕΠΑΠ και Δικηγορικό Σύλλογο ο Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης

on .

ELEPAP DARDAMANHS

• Την επαφή του με τον κόσμο και τις στοχευμένες επισκέψεις σε φορείς της περιοχής, συνέχισε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης.
Το βράδυ της Τρίτης, επισκέφθηκε γειτονιές της πόλης των Ιωαννίνων και συνομίλησε με αρκετό κόσμο στην περιοχή των Σεισμοπλήκτων.
Χθες το πρωί, ο κ. Δαρδαμάνης πραγματοποίησε δύο πολύ εποικοδομητικές συναντήσεις στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων με τη Διοίκηση και στο Δικαστικό Μέγαρο, με το προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων.
Τον υποψ. βουλευτή ξενάγησε στους χώρους της ΕΛΕΠΑΠ στη Νεοκαισάρεια, η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Νατάσα Μπέγκα και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά το πρότυπο έργο των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, για το οποίο τόνισε πως είναι υποχρέωση της συντεταγμένης πολιτείας να παράσχει κάθε απαραίτητη βοήθεια στην ΕΛΕΠΑΠ, ώστε η δομή να λειτουργήσει με τον αποδοτικότερο κατά το δυνατόν τρόπο.
Στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, ο κ. Δαρδαμάνης συναντήθηκε με το προεδρείο του Συλλόγου, παρούσης της προέδρου κ. Μαρίας Νάκα.