Συνεχίζουν τις περιοδείες τους οι υποψ. βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

on .

SYRIZAIOI

Ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Καραγιάννης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής συναντήσεις με επαγγελματίες και αγρότες στην Ελεούσα του Δήμου Ζίτσας. Το απόγευμα της ίδιας μέρας περιόδευσε στα χωριά Κρυφοβό, Αβγό, Επισκοπικό, Μαντείο, Κωστάνιανη και Τύρια του Δήμου Δωδώνης. Το πρωί του Σαββάτου περιόδευσε στα χωριά Βασιλικό, Κεφαλόβρυσο, Βήσσανη, Δελβινάκι, Κτίσματα, Δολιανά και Καλπάκι του Δήμου Πωγωνίου.
* * *
Η Υφυπουργός Παιδείας και υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Μερόπη Τζούφη, επισκέφθηκε την Μεγάλη Γότιστα, το Μεγάλο Περιστέρι και συνο και το Μέτσοβο.
* * * 
Στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος επισκέφθηκε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Ηπείρου, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, τα γραφεία της Διοίκησης και το κεντρικό υποκατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, καθώς και την Εφορία Νεότερων Μνημείων.