ΚΩΝ. ΤΑΣΟΥΛΑΣ: Ο Κυρ. Μητσοτάκης θα δικαιώσει τις ελπίδες του λαού μας

on .

TASOYLAS 1 7 2019

• «Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου ξεκινάει μια νέα εποχή για τη χώρα. Με ισχυρή εντολή ο νέος Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα δικαιώσει τις ελπίδες του λαού μας για ανάπτυξη και προκοπή, ενός λαού που τόσο δοκιμάσθηκε τα τελευταία 9 χρόνια».
Τα παραπάνω, τόνισε μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τασούλας επικοινωνώντας με πολίτες του νομού Ιωαννίνων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.
Αναφερόμενος στην σημερινή Κυβέρνηση σημείωσε, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προϊόν της κρίσης. Καβάλησε το κύμα της οργής και κερδοσκόπησε πολιτικά από αυτή, εξαπατώντας τους Έλληνες. Και ο βασικός λόγος που σήμερα δεν τους πιστεύει κανείς είναι ότι οι Έλληνες θέλουν να κλείσουμε πίσω μας αυτή την εποχή... Τον διχασμό, την πόλωση, την τοξικότητα στο δημόσιο λόγο. Και αυτό ακριβώς εκφράζει σήμερα η Νέα Δημοκρατία: την ανάγκη να βγει η Ελλάδα από το διχασμό, την τοξικότητα και την οικονομική μιζέρια και να χτίσουμε με όλους τους Έλληνες μια νέα πιο φωτεινή και αισιόδοξη Ελλάδα».
Ο κ. Τασούλας επισκέφθηκε τη Μπάφρα, τη Νεοκαισάρεια, το Πέραμα, την Κόνιτσα, το Αηδονοχώρι, το Βασιλικό, το Κεφαλόβρυσο, το Ωραιόκαστρο, τον Αγιο Κοσμά, τη Βήσσανη, το Δελβινάκι, το Καλέντζι, τα Πράμαντα, το Θεριακήσι, την Κοπάνη, τους Βαργιάδες, την Αχλαδέα, τους Γεωργάνους, τα Δερβίζιανα, το Ρωμανό, το Σιστρούνι, το Καλπάκι, τα Δολιανά και τον Παρακάλαμο.