Κ. ΤΑΣΟΥΛΑΣ: Για μια Ελλάδα αυτοδύναμη και ισχυρή όλοι στις κάλπες την Κυριακή!

on .

TASOYLAS 4 7 2019

• «Αν ζητάμε ισχυρή εντολή το κάνουμε για να είναι αυτοδύναμη η Ελλάδα. Για να υπάρχει η πολιτική σταθερότητα που απαιτείται για να προχωρήσει η χώρα μπροστά. Φυσικά η δέσμευσή μας ότι και με αυτοδυναμία θα επιδιώξουμε ευρύτερες συγκλίσεις ισχύει πάντα. Και συνολικά αλλά και σε μια σειρά κρισίμων ζητημάτων που έχουμε μπροστά μας όπως η Συνταγματική Αναθεώρηση, ο εκλογικός νόμος, η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού κ.α.».
Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Κώστας Τασούλας συνεχίζοντας της περιοδείες του σε χωριά του νομού αλλά και επικοινωνώντας με πολίτες στα Γιάννενα, σημειώνοντας ακόμη ότι: «Από την Δευτέρα 8 Ιουλίου η χώρα, εφόσον αυτό αποφασίσει ο ελληνικός λαός, μπορεί να έχει επιτέλους ισχυρή και αποτελεσματική Κυβέρνηση που θα θέσει τέρμα στην εννιάχρονη δοκιμασία που γονάτισε τόσο την ίδια όσο και τον λαό. Είναι απαραίτητο όλες και όλοι οι πολίτες του νομού Ιωαννίνων να προσέλθουν στις κάλπες για να ολοκληρωθεί το ισχυρό βήμα πολιτικής αλλαγής που ξεκίνησε στις 26 Μαΐου».
Ο Κ. Τασούλας επισκέφθηκε την Καρίτσα, τη Ζίτσα, την Τύρια, το Σενίκο, τη Κουμαριά, το Μικροχώρι, το Ραδοβίζι, τη Βερενίκη, το Άνω και Κάτω Ζάλογγο, τη Βροσίνα, το Βουτσαρά και τη Λευκοθέα, ενώ επισκέφθηκε επίσης την Περιφέρεια Ηπείρου και το ΕΚΑΒ.