Ο Θωμάς Μπέγκας αποχαιρετά τους εργαζόμενους του Δήμου

on .

begas

• Τους εργαζόμενους στον Δήμο Ιωαννιτών αποχαιρετά με επιστολή του ο απερχόμενος Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, ο οποίος την ερχόμενη Παρασκευή παραδίδει τη θέση του στον Μωυσή Ελιισάφ.
Ο κ. Μπέγκας απευθύνει ευχαριστίες για τη συνεργασία που είχαν κατά την πενταετή θητεία του τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «ήταν μια περίοδος πολύ δύσκολη για την αυτοδιοίκηση με εμάς τους αιρετούς αλλά και εσάς, τον υπηρεσιακό μηχανισμό, να καλούμαστε να στηρίξουμε και να κρατήσουμε όρθια μια κοινωνία που δοκιμάστηκε σκληρά στα χρόνια της κρίσης. Πιστεύω ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό, χάρη στις κοινές μας προσπάθειες, αυτό επετεύχθη».
Καταλήγοντας, ζητά από τους εργαζόμενους του Δήμου να συνεχίσουν να προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε ότι η δική σας εργασία και ο δικός σας κόπος είναι πρώτα απ’ όλα, η δημιουργική σας συμμετοχή στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας. Ένα καλύτερο αύριο που αφορά τα δικά μας παιδιά».