ΚΩΝ. ΚΑΨΑΛΗΣ: Έχουμε μπροστά μας μια 4ετία με πολλές προκλήσεις και δυσκολίες...

on .

 pogoni

• Για ένα νέο ξεκίνημα σε μία σημαντική εποχή για το Πωγώνι μίλησε ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Πωγωνίου Κώστας Καψάλης κατά την τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, ευχαριστώντας τους δημότες για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους. «Η νέα Δημοτική Αρχή έχει μπροστά της μία 4ετία με πολλές προκλήσεις και δυσκολίες. Το δυσχερές οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που ζούμε σήμερα δημιουργεί σε όλους μας ιδιαίτερους προβληματισμούς και ανησυχίες για το μέλλον. Αυτό καθιστά το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ακόμη πιο δύσκολο και προσδίδει, σε όλους εμάς που την υπηρετούμε, ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες» τόνισε.
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευση Γιάννης Νικόπουλος υπογράμμισε ότι αυτά που ενώνουν τις παρατάξεις είναι πολλά και τόνισε: «Θα στηρίξουμε ό, τι σωστό και υλοποιήσιμο προτείνεται από το Δήμαρχο και τους συναδέλφους και θα σταθούμε απέναντι μόνο σε ό, τι είναι αντίθετο με τις αρχές μας».
Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή για το Πωγώνι» Δημήτριος Ντότης δήλωσε: «Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την περιοχή μας…».
Στην ανάγκη να στηριχθούν οι νέοι αναφέρθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών για το Πωγώνι» Σταύρος Ζηκόπουλος, ενώ ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πωγωνίου» Παναγιώτης Καραγιάννης, ο οποίος μαζί με τον κ. Χαρίση Χρήστο έδωσαν πολιτικό όρκο, δήλωσε πως η δύναμη βρίσκεται στους αγώνες του λαού.
Την τελετή ορκωμοσίας χαιρέτισε ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιώργος Αμυράς που ευχήθηκε στη νέα Δημοτική Αρχή καλή θητεία και δεσμεύτηκε να σταθεί στο πλευρό του Δήμου Πωγωνίου.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρ. Υπουργός Αντώνης Φούσας που χαρακτήρισε το Δήμο Πωγωνίου έναν από τους ομορφότερους και ιστορικότερους της χώρας.
Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος που δήλωσε στη διάθεση του Δήμου.