Θωρακίζει τη Βουλή ο Κώστας Τασούλας

on .

TASOYLAS POLONIA 2 9 19

• Η αναβάθμιση της λειτουργίας της Βουλής, συνδυάζεται και με την αναβάθμιση της εικόνας και της ασφάλειάς της.
Τον διπλό αυτό στόχο επιδιώκει να υλοποιήσει το ταχύτερο δυνατό ο Γιαννιώτης Πρόεδρος του Σώματος Κώστας Τασούλας, για τον οποίο είναι ιδιαίτερα θετικές οι κριτικές για τον τρόπο με τον οποίο μέχρι σήμερα καθοδηγεί τις συνεδριάσεις της Ολομέλειας, αλλά και των Επιτροπών της Βουλής.
Ο κ. Τασούλας, επιχειρεί τώρα να προλάβει νέα περιστατικά, ως αυτά που αμαύρωσαν την εικόνα του Κοινοβουλίου τα προηγούμενα χρόνια, με τις εισβολές «αγνώστων» και αντιεξουσιαστικών στους χώρους του ή και τυχόν απόπειρες τρομοκρατών να πλήξουν το «ναό της Δημοκρατίας».
Στο πλαίσιο αυτό σύμφωνα με ρεπορτάζ του Newsbeast αυξήθηκε ο αριθμός των κρυφών και φανερών καμερών περιμετρικά του Μεγάρου. Παράλληλα ενισχύθηκαν οι περιπολίες των αστυνομικών που κυκλοφορούν ντυμένοι με πολιτικά και υπάγονται στην ΥΑΒΕ (Υπηρεσία Ασφαλείας της Βουλής των Ελλήνων).
Πλέον φυλάνε σκοπιά και σε άλλα πόστα χωρίς να είναι πάντα ευδιάκριτοι, ενώ πρόκειται να ανανεωθεί και το οπλοστάσιο που διαθέτει το Κοινοβούλιο.
Τα μέτρα φύλαξης και ασφάλειας του Κοινοβουλίου τέθηκαν επί τάπητος στη διάρκεια συνάντησης που είχε ο κ. Τασούλας με τον νέο αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκης, παρόντος και του νέου φρούραρχου της Βουλής, αστυνομικού διευθυντή Φώτη Ντομίτση.

 Η επίσκεψη στην Πολωνία
Στις εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από την εισβολή των ναζιστικών στρατευμάτων στην Πολωνία, που σηματοδότησε την έναρξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, εκπροσώπησε την Ελλάδα ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κων. Τασούλας.