Κ. ΤΑΣΟΥΛΑΣ: Το κανάλι της Βουλής μπαίνει στα σπίτια όλου του κόσμου!

on .

TASOYLAS PROEDROS BOYLHS 22 7 19

• Συνεχίζεται η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Γιαννιώτης Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας για την αναβάθμιση της εικόνας του «Ναού της Δημοκρατίας» στα μάτια των Ελλήνων.
Θέλοντας να φέρει πιο κοντά τους πολίτες με τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, στο εξής όλες οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών θα μεταδίδονται από το κανάλι της Βουλής. Πρόκειται γι’ αυτές που θα γίνονται εντός του κοινοβουλίου, οι οποίες όμως δεν θα αφορούν νομοθετικό έργο η κοινοβουλευτικό έλεγχο.
Η αλλαγή αυτή έρχεται μετά από την χθεσινή διάσκεψη των προέδρων και συγκεκριμένα μετά από πρόταση του Κ. Τασούλα.
Στο εξής λοιπόν όλες οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στις Κοινοβουλευτικές τους Ομάδες ή άλλες εκδηλώσεις που θα γίνονται εντός του Κοινοβουλίου, θα καλύπτονται μόνο από το κανάλι της Βουλής και αυτό θα δίνει εικόνα στα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης.
Ακόμα, ο κ. Τασουλας ανέφερε πως υπάρχει η σκέψη από το κανάλι της Βουλής να μεταδίδονται και οι σημαντικές ομιλίες των πολιτικών αρχηγών που γίνονται εκτός κοινοβουλίου, σε μια προσπάθεια να γίνει περισσότερο γνωστό.
«Θα μεταδίδουμε τις πιο σημαντικές τους ομιλίες. Για να βάλουμε το κανάλι της Βουλής περισσότερο στα σπίτια του κόσμου», υπογράμμισε.