Με τους ξενοδόχους συναντήθηκε η «Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών»

on .

DEKE

• Με τη Διοίκηση και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων συναντήθηκαν μέλη της παράταξης «Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών», με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων της Διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου.
Όπως, μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση (την υπογράφει ο επικεφαλής Ιωάννης Τσίγκρος), στην συνάντηση κυριάρχησαν τα σημαντικά θέματα της περιοχής μας, η επίλυση των οποίων θα δώσει τεράστια ώθηση στην ανάπτυξή της και θα συμβάλλει θετικά στην συνολική ανασυγκρότηση της χώρας μας. Επισημάνθηκε ιδιαίτερα το πόσο άλλαξε ο τουριστικός χάρτης της περιοχής μετά την ολοκλήρωση των δύο μεγάλων οδικών αξόνων, γεγονός που αναβάθμισε και το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας, ενώ τονίστηκε η αναγκαιότητα της επέκτασης της Ιόνιας Οδού μέχρι την Κακαβιά, καθώς και η αναβάθμιση τουλάχιστον της αίθουσας αφίξεων του αεροδρομίου Ιωαννίνων.
Από την πλευρά της παράταξης δόθηκε η υπόσχεση ότι η επόμενη μέρα των εκλογών θα αναδείξει μια νέα Διοίκηση που θα οδηγήσει το Τεχνικό Επιμελητήριο στην εξωστρέφεια και στην ανάδειξη του ρόλου του ως ο Θεσμοθετημένος Τεχνικός Σύμβουλος της Πολιτείας, αναβαθμίζοντας παράλληλα και το ρόλο του Μηχανικού στην τοπική κοινωνία.