«Αδιαπραγμάτευτη η αυτόνομη πορεία του Κινήματος Αλλαγής…»

on .

kinal

• Tην αδιαπραγμάτευτη αυτονομία του Κινήματος Αλλαγής υπογραμμίζει η Φώφη Γεννηματά κλείνοντας έτσι τη συζήτηση περί συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει», τονίζει η κα. Γεννηματά σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και προσθέτει:
«Με έντονα τα σημάδια κόπωσης από τον βυζαντινισμό στο εσωτερικό του, εγκλωβισμένος στις αντιφάσεις του, πορεύεται χωρίς πυξίδα. Επιχειρεί να καλύψει την πρόσφατη ιστορία του με την αφαίμαξη της μεσαίας τάξης, την αμηχανία του από την απουσία πολιτικής πρότασης με νέα Ζάππεια, εμπόριο ελπίδας και κακέκτυπες μαρκίζες της σοσιαλδημοκρατίας».
Έτσι η κα Γεννηματά τονίζει πως «ανεξάρτητα από το πώς πορεύονται οι άλλες πολιτικές δυνάμεις, η αυτόνομη πορεία του Κινήματος Αλλαγής είναι για μας σταθερή επιλογή και συλλογική δέσμευση».
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ υποστηρίζει ότι ο δρόμος για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης είναι μονόδρομος και προσθέτει ότι όλοι αναγνωρίζουν ότι το Κίνημα Αλλαγής σε αυτή την κρίση με τον αυτόνομο πολιτικό του λόγο έστειλε ένα μήνυμα ευθύνης, σοβαρότητας και προοδευτικής ταυτότητας χωρίς μισόλογα.