Στην Άνω Καλεντίνη περιόδευσε χθες η Όλγα Γεροβασίλη

on .

gerobasili

• Στην Άνω Καλεντίνη Άρτας βρέθηκε χθες το πρωί η βουλευτής Άρτας και γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.
Με στόχο την ενημέρωση και τη συνεργασία για την ανάδειξη προβλημάτων και την προώθηση λύσεων, επισκέφθηκε το Δημαρχείο, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον δήμαρχο Γ. Καραϊσκάκη, Περικλή Μίγδο. Η βουλευτής ενημερώθηκε για την πορεία των πολύ σημαντικών για την περιοχή οδικών έργων Μεσόπυργος – Αυλάκι, Καστανιά – Τετράκωμο και Αστροχώρι – Μεγαλόχαρη, ενώ εκτενής συζήτηση έγινε για τα συνεχιζόμενα προβλήματα στην ύδρευση, παρά τη χρηματοδότηση του Δήμου με 3,5 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος».
Επίσης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση συζήτησαν για την αναγκαιότητα δημιουργίας υποδομών που θα στηρίξουν την κτηνοτροφία αλλά και για το μείζον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Στη συνέχεια, η κ. Γεροβασίλη επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα της Άνω Καλεντίνης, το οποίο εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2017, ικανοποιώντας ένα διαχρονικό αίτημα της περιοχής και εμπεδώνοντας αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους του ορεινού Δήμου.
Ακολούθως, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Άνω Καλεντίνης, όπου συναντήθηκε με τη Διευθύντρια κ. Ευτυχία Καραστεργίου, με την οποία συζήτησαν για τις ανάγκες του Κ.Υ. και για τη σημασία ενός ισχυρού και αποδοτικού Δημόσιου Συστήματος Υγείας, γεγονός που αναδείχθηκε αδιαμφισβήτητα με την πανδημία.