Σε χωριά του Δήμου Ζαγορίου περιόδευσε η Μερόπη Τζούφη

on .

tzoufi

• Επίσκεψη σε χωριά του Δήμου Ζαγορίου και συναντήσεις με φορείς της περιοχής πραγματοποίησε η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη.
Όπως μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση στη συνάντηση με τον πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Μιχάλη Βάκα και τους εργαζόμενους του Φορέα Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου-Αώου & Πίνδου τέθηκε το ζήτημα της προστασίας και ανάδειξης του τοπικού φυσικού περιβάλλοντος χαρακτηρίζοντας «περιβαλλοντοκτόνο» την πολιτική της κυβέρνησης.
Στη συνέχεια η κ. Τζούφη επισκέφθηκε το Μονοδένρι, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Ηπείρου Λευτέρη Ζαρκάδα και τον Σπύρο Αρβανίτη, πρόεδρο της κοινότητας. Κύριο ζήτημα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τουριστικές μονάδες του Ζαγορίου λόγω της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού, με το 50% των επιχειρήσεων να μην προτίθενται να επαναλειτουργήσουν.
Στους Ασπράγγελους συναντήθηκε με το δήμαρχο Γιώργο Σουκουβέλο, τον πρώην δήμαρχο Βασίλη Σπύρου, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και εργαζόμενους, όπου συζήτησε για τα σοβαρά ζητήματα υποστελέχωσης των δημοτικών υπηρεσιών και την προστασία του περιβάλλοντος.