Το ΚΙΝΑΛ επικαιροποιεί τις θέσεις του για κάθε Νομό και Περιφέρεια

on .

GENNHMATA FOFH

• Δεν απέφυγε το λαϊκισμό η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά στη χθεσινή της ομιλία στην τηλεδιάσκεψη που είχε με στελέχη του κόμματός στα Γιάννενα. Απέδωσε πολιτική ευθύνη στην Κυβέρνηση για το διορισμό Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο και την καθυστερημένη αντίδρασή της, κάνοντας λόγο για «προσπάθεια συγκάλυψης». 
Αναφερόμενη στην πανδημία του κορωνοϊού, επέκρινε τις κυβερνητικές αποφάσεις για τα περιοριστικά μέτρα, ζήτησε περισσότερα τεστ, σωστή ιχνηλάτηση, ελέγχους για τήρηση των μέτρων, ένταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας στην προσπάθεια του ΕΣΥ. 
Η κυρία Γεννηματά άσκησε κριτική στην Κυβέρνηση για το ταμείο Ανάκαμψης, υποστηρίζοντας ότι «έχει  παρουσιάσει το δικό της σχέδιο, που ικανοποιεί δήθεν τους γενικούς όρους της Ε.Ε., αλλά δεν αποτελεί ολοκληρωμένη πρόταση ανάκαμψης της Ελληνικής οικονομίας».
Τέλος εμφάνισε το κόμμα της ως εναλλακτική πολιτική λύση: «Έχουμε παρουσιάσει τις προτάσεις μας που επεξεργάστηκε ειδική επιτροπή με επιστήμονες, ειδικούς και πολιτικά στελέχη πάντα μετά από διάλογο με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων. Και είμαστε σήμερα εδώ για να τις επικαιροποιήσουμε και να τις ιεραρχήσουμε με βάση τις ανάγκες κάθε νομού και  της Περιφέρειας Ηπείρου», τόνισε.