Πτυχές από την διαδρομή του Ευάγγελου Αβέρωφ!

on .

ABEROF EYAGGELOS PINAKAS

• Αφιερωμένη στην «Ιστορική Διαδρομή του Ευάγγελου Αβέρωφ», του ευπατρίδη πολιτικού που με τη δράση του σημάδεψε την πορεία του τόπου μας, είναι διαδικτυακή εκδήλωση που θα λάβει χώρα σήμερα, Πέμπτη και ώρα 7 μ.μ.
Την εκδήλωση διοργανώνει η έγκυρη ιστοσελίδα «LastPoint.gr» και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω zoom στο Facebook και συγκεκριμένα στη σελίδα: https://facebook.com/lastpoint.gr.
Πτυχές από τη ζωή και το έργο του αείμνηστου Αβέρωφ θα αναλύσουν άνθρωποι που είχαν άμεση σχέση μαζί του και έτυχε να τον γνωρίζουν προσωπικά. Θα μιλήσουν για τον άνθρωπο, τον πολιτικό, τον συγγραφέα, τον συλλέκτη, τον Βλάχο, Ευάγγελο Αβέρωφ.
Οι ομιλητές
Πρόκειται για τον συμπατριώτη μας Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Μετσοβίτη Δρ. Θεολογίας, καθηγητή ΑΠΘ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Αβέρωφ Μιχαήλ Τρίτο, τον πρ. υφυπουργό Εξωτερικών Άκη Γεροντόπουλο, τον πολιτικό σχολιαστή και συγγραφέα Σάκη Μουμτζή, τον δημοσιογράφο του «Π.Λ.» Γιώργο Γιαννάκη, τον σύμβουλο επιχειρήσεων και συγγραφέα Κωνσταντίνο Μανίκα και τον καθηγητή και ιστορικό Γιώργο Ματσόπουλο. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γιώργος Παντάκης.