ΚΩΝ. ΓΑΤΣΙΟΣ: Nα διασφαλίσουμε την ατσαλένια ενότητα του ΚΙΝΑΛ...

on .

Ndsyriza

• «Οι εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι μία σημαντική στιγμή στην πορεία για τη δημιουργία ενός πατριωτικού κινήματος με προοδευτικό, φιλολαϊκό πρόγραμμα στην υπηρεσία μίας Ελλάδας ευνομούμενης, κοινωνικά δίκαιης και ισχυρής», τονίζει σε γραπτή δήλωσή του ο πολιτευτής Ιωαννίνων του ΚΙΝΑΛ και πρ. Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Κων/νος Γάτσιος, ενόψει των αυριανών εσωκομματικών εκλογών.
Όπως σημειώνει, «η επιλογή του ηγέτη με καθαρά πολιτικά και ιδεολογικά κριτήρια θα αποτελέσει την καλύτερη δυνατή «προίκα» και θα τον εφοδιάσει με τα πιο ισχυρά κίνητρα για να φέρει σε πέρας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τη δύσκολη αλλά εξαιρετικά σημαντική αποστολή του». Καλεί δε όλες και όλους που ενδιαφέρονται πραγματικά και ουσιαστικά για αυτήν την υπόθεση να προσέλθουν μαζικά στις αυριανές εκλογές. «Επιλέγουμε πρόεδρο μεταξύ συναγωνιστών, όχι μεταξύ πολιτικών αντιπάλων. Θα πρέπει να διασφαλίσουμε μία ατσαλένια ενότητα –πολιτική, ψυχική και οργανωτική– σεβόμενοι το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα», καταλήγει ο κ. Γάτσιος.

Τα εκλογικά κέντρα στο Ν. Ιωαννίνων
Στο Νομό Ιωαννίνων θα λειτουργήσουν δώδεκα εκλογικά κέντρα. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 7 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα, ενώ οι ψηφοφόροι θα προσέρχονται στις κάλπες με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικό τεστ.
Στον Δήμο Ιωαννιτών θα λειτουργήσουν τέσσερα εκλογικά κέντρα (στο κτίριο Ριζαρίου Πολιτείας, στον παιδότοπο ΚΕΠΑΒΙ, στο πρ. Δημαρχείο Κατσικά και στο πρ. Δημαρχείο Πεδινής). Στο Δήμο Δωδώνης, η ψηφοφορία θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Κρυφοβού, ενώ στον Δήμο Ζαγορίου στο Δημαρχείο στους Ασπραγγέλους. Στο Δήμο Ζίτσας κάλπες θα στηθούν στο παλαιό Δημαρχείο στην Ελεούσα, στο Δήμο Κόνιτσας στο Δημαρχείο, στο Δήμο Μετσόβου στο Δημαρχείο, στο Δήμο Πωγωνίου στο Δημαρχείο στο Καλπάκι. Δυο εκλογικά τμήματα θα υπάρχουν στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων. Συγκεκριμένα, στο Δημαρχείο στα Πράμαντα και στο πρώην Δημαρχείο Κατσανοχωρίων στο Καλέντζι.