Τεκμηριωμένη αντιπολίτευση ζήτησε ο Ν. Ανδρουλάκης

on .

ANDROYLAKHS NIKOS BOYLH 14 12 21

• Μήνυμα ότι «το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε ισχυρό και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου», απηύθυνε ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας χθες στην πρώτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ, μετά την εκλογή του.
Παράλληλα ο κ. Ανδρουλάκης ανακοίνωσε τη στελέχωση της Κοινοβουλευτικής ομάδας, τοποθετώντας στη θέση του Προέδρου της τον Μιχάλη Κατρίνη (ο οποίος και θα τον εκπροσωπεί στη Βουλή), ενώ αξιοποίησε και δύο στελέχη από τα «στρατόπεδα» των Γιώργου Παπανδρέου και Ανδρέα Λοβέρδου.
Τη θέση του πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου θα έχει ο Κώστας Σκανδαλίδης, με δεύτερη τη Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία στον πρώτο γύρο των εκλογών είχε στηρίξει τον Ανδρέα Λοβέρδο.
Για γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας πρότεινε την Ευαγγελία Λιακούλη και αναπληρωτή της τον Γιώργο Αρβανιτίδη, ο οποίος προέρχεται από το «παπανδρεϊκό» στρατόπεδο.
Ο κ. Ανδρουλάκης υποσχέθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ θα δίνει το παρών στις μεγάλες πολιτικές και κοινωνικές μάχες και θα είναι φορέας ελπίδας, με ένα σύγχρονο λόγο, με συνέπεια, ρεαλισμό και υπευθυνότητα, όπως κάνει η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία. Θα ασκεί «μαχητική και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση» όπως είπε.
Ξεκαθάρισε επίσης ότι όλοι, με πρώτον τον ίδιο, πρέπει να σεβαστούν την εντολή των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ, που πήγαν στις κάλπες κατά τις εσωκομματικές εκλογές, για «ανανέωση, ενότητα, πολιτική αυτονομία». «Οι εκλογές τελείωσαν την περασμένη Κυριακή» σημείωσε με νόημα.
Διαμήνυσε επίσης ότι το κόμμα του θα μείνει μακριά από πελατειακές λογικές και θα έχει ανοιχτή και αδιάκοπη επικοινωνία με τους πολίτες.