Αύριο (4 μ.μ.) το τελευταίο «αντίο» στον Κ. Πέτσιο

on .

PETSIOS KOSTAS

• Αύριο, στις 4 το απόγευμα θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον Κώστα Πέτσιο, ο οποίος απεβίωσε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης μετά από νοσηλεία αρκετών ημερών στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα».

Η νεκρώσιμη ακολουθία και στη συνέχεια η ταφή θα γίνει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Περιβλέπτου, όπως ήταν και η επιθυμία του.
Το «τελευταίο αντίο» θέλουν να πουν αύριο στον Κώστα Πέτσιο, εκτός από τους στενούς του συγγενείς, τη σύζυγο, τα παιδιά, τα εγγόνια και τα αδέλφια του, παρά πολλοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες, πρώην συνεργάτες και πρώην εργαζόμενοι, αλλά και πολλοί φίλοι τους οποίους απέκτησε στην πολυετή πολυσχιδή δραστηριότητα που ανέπτυξε ως επικεφαλής της μεταλλοβιομηχανίας Ν. ΠΕΤΣΙΟΣ & ΥΙΟΙ (Spider), ως δημοτικός, νομαρχιακός, περιφερειακός σύμβουλος, (διατελώντας Πρόεδρος Νομαρχιακού και Περιφερειακού Συμβουλίου), Πρόεδρος ή μέλος Δ.Σ. συλλόγων και φορέων της πόλης, ως και για πολλά χρόνια Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής εταιρείας «ΜΕΡΙΜΝΑ».
Προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις με τον κορωνοϊού λόγω του ενδεχόμενου μεγάλου συγχρωτισμού η οικογένεια του εκλιπόντος ενημερώνει ότι η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας από την πανδημία.
Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων χρηματικά ποσά να κατατεθούν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Περιβλέπτου και στη «ΜΕΡΙΜΝΑ», την οποία -όπως προαναφέραμε- την υπηρέτησε επί πολλά χρόνια.