Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος από την Παραμυθιά νέος Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

on .

SPYROPOYLOS ANDREAS PASOK

• Ένας Θεσπρωτός και κατ' επέκταση Ηπειρώτης, κατέκτησε τη θέση νο2 στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αμέσως, δηλαδή μετά τον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος από την Παραμυθιά συγκέντρωσε χθες 281 ψήφους σε σύνολο 319, ποσοστό δηλαδή 88%! Καταμετρήθηκαν 36 λευκά ψηφοδέλτια και 2 άκυρα. Αμέσως μετά την εκλογή του έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και τα μέλη της ΚΠΕ για την εμπιστοσύνη τους και την τιμή που μου έκαναν.

Η παράταξη είναι μπροστά σε νέους αγώνες, που θα μας καταστήσουν πρωταγωνιστές των πολιτικών εξελίξεων.

Με ένα νέο σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα, που θα δίνει προοπτική σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες». Αν και είναι νεαρός, μόλις 36 ετών, γιος του Βασίλη και της Γεωργίας, δύο εξαιρετικών ανθρώπων, εκπαιδευτικός ο πατέρας του, στην τράπεζα δούλευε η μητέρα του, με κομματική και κοινωνική δράση και καταξίωση, κατάφερε να γίνει ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και να εκλεγεί γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Τον συνδέει στενή φιλία με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, που δημιουργήθηκε κατά τα φοιτητικά του χρόνια στην Ξάνθη, όπου σπούδασε μηχανολόγος-μηχανικός και τώρα διατηρεί συνεταιρικά (με τον επίσης Παραμυθιώτη Γρηγόρη Ράμμο) μελετητικό γραφείο.

Ωστόσο σε ό,τι κάνει στη ζωή του στηρίζεται στις ικανότητες και στα πολλά χαρίσματα, που διαθέτει. Ο τόπος του, η Παραμυθιά και γενικότερα η Θεσπρωτία, είναι διαρκώς στη σκέψη και στην καρδιά του.

*** Η Νομαρχιακή Επιτροπή Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, συγχαίρει τον Ανδρέα Σπυρόπουλο, για την εκλογή του στη θέση του Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Όπως τονίζεται στη σύντομη ανακοίνωση «στο νέο ξεκίνημα του Κινήματός μας και στην σημαντική ανανέωση που πραγματοποίησε σε πρόσωπα, είμαστε σίγουροι πως ο σύντροφος Ανδρέας Σπυρόπουλος θα αφήσει το στίγμα του στην νέα πορεία που έχει χαραχθεί».

Η.