Nέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων ο Παν. Σπανός

on .

ONNED 1

• Ο Παναγιώτης Σπανός είναι από χθες βράδυ ο νέος πρέοδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων της ΟΝΝΕΔ, καθώς κέρδισε στην εκλογική αναμέτρηση τον Ευριπίδη Χριστοφορίδη και θα διαδεχτεί στην προεδρία της τοπικής οργάνωσης τον Νεόφυτο Καλαϊτζίδη. Στις κάλπες για την τοπική ΟΝΝΕΔ προσήλθαν 517 μέλη. Ο Παναγιώτης Σπανός έλαβε 306 ψήφους και ο Ευριπίδης Χριστοφορίδης 203, ενώ οκτώ ψηφοδέλτια ήταν Άκυρα/Λευκά.

Ο Παναγιώτης Σπανός έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών του αποτέλεσε ενεργό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Παράλληλα, διετέλεσε και Πρόεδρος του Συλλόγου φοιτητών του Οικονομικού.

Μεγάλη συμμετοχή 

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων και των νέων μελών των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων διεξήχθησαν χθες με μεγάλη συμμετοχή των μελών της ΟΝΝΕΔ. Η ψηφοφορία έγινε στα γραφεία της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων και, ενώ είχε οριστεί να κλείσουν οι κάλπες στις 5 το απόγευμα, δόθηκε παράταση μίας και πλέον ώρας λόγω της μεγάλης προσέλευσης μελών. Μάλιστα, πολλά από αυτά ανέμεναν πάνω από μία ώρα προκειμένου να ψηφίσουν. Δικαίωμα ψήφου είχαν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο μελών της ΟΝΝΕΔ. Να σημειωθεί ότι σε πανελλαδικό επίπεδο  κάλπες στήθηκαν μόνο στα Γιάννενα και την Κέρκυρα, μιας και στις υπόλοιπες νομαρχιακές επιτροπές οι υποψηφιότητες υπήρξαν μοναδικές και ως εκ τούτου έγινε ανακήρυξη προέδρων.